Ibaien Euskadiko Kopa amaitu da

Euskadiko Ibaien Kopako 7. proba Barrikan jokatu ondoren, S.D. Santiagotarrakek Kopa irabazi du, Itxas-gain Zumaiako Urola Itsas-adarreko P.K. bigarren  izan da eta Pasaia Kayak 2005 K.K. hirugarren.

EUSKADIKO IBAIETAKO XII KOPAKO SAILKAPEN NAGUSIA 2021                                                                                                CLASIFICACIÓN FINAL XII COPA EUSKADI DE RÍOS 2021

27

Aitor Saenz-en oroimenez,  Barrikan egindako probaren emaitzei dagokienez, S.D.Santiagotarrak izan zen taldekako sailkapeneko garailea, Itxas-Gain Zumaiako Urola Itsas-adarreko P.K. bigarren eta Barrika P.T. hirugarren.
Bakarkako sailkapenean, Martin Egañak (Itxas-Gain Zumaiako Urola Itsas-adarreko p.k.) irabazi zuen K-1 gizon seniorretan, Junior mailan, Haritz Aizpurua bere taldekidea izan zen garailea eta kadete mailan K-1 Jon Cecilia (S.D.Santiagotarrak). 50 urtetik gorako gizon beteranoetan Rafa Quevedo (Barrika P.T.) izan zen azkarrena eta 50 urte baino gutxiagoan Victor Segura (C.P. Antares).
Emakumezkoetan, Aiora Irazu (Donostia Kayak K.E.) gailendu zen 23 urte azpiko emakumezkoetan, junior mailako emakumezkoetan, Eider Amundarain (S.D.Santiagotarrak) izan zen garailea eta kadete mailan C-1 Ane Eileen Mesa (Barrika P.T.).
K-2 gizonezko seniorretan, Beñat Arsuaga eta Eneko Egiguren (S.D.Santiagotarrak) izan ziren garaileak, gizonezko juniorretan, K-2, Oier eta Unai Rojo (S.D.Santiagotarrak) anaiak, eta kadete mailan, bere taldekideak, Iñigo Irastorza eta Oihan Arrondo.
Kadete mailan K-2, lorea Cabezon eta Paula Severiano (S.D.Santiagotarrak) izan ziren garaileak.
SUP modalitatean, gonbidatu gisa, Angel Alfredo Liscano izan zen garailea gizonezkoetan eta Ainhoa Sanchez emakumezkoetan.

20014

Email: Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.