S.D. Santiagotarrak Euskadiko Neguko Txapelketako garaile

S.D. Santiagotarrak izan zen Euskadiko neguko txapelketako garailea. Podiumean Itxas-Gain Zumaiako Urola Itsas-adarreko P.K eta Barrika P. T. izan zituen lagun, bigarren eta hirugarren hurrenez hurren.

Banakako sailkapenetan, Gizonezko Senior Mailan K-1an garaipena Mikel de Velascorentzat (Getxo Kayaka) izan zen, 23 urtez azpikoetan K-1ean, Beñat Arsuaga (S.D.Santiagotarrak) izan zen azkarrena. Gizon junior K-1 kategorian, Martin Mirandak (S.D.Santiagotarrak) irabazi zuen, eta bere klubeko kide den Aimar Modenesek kadete K-1 mailan. Beteranoen kategorian, 50 urte baino gehiagotan, azkarrena Xabier Osa izan zen (Itxas-Gain Zumaiako Urola Itsas-adarreko p.k.) 50 urte baino gutxiagoan, bere taldekidea eta zenbait aldiz munduko txapeldun izan zen Oier Aizpurua.

Emakumezkoei dagokienez, Irati Osa (Itxas-Gain Zumaiako Urola Itsas-adarreko p.k.) nagusitu zen K-1 senior mailan. Irene Ganak (Barrika P.T.) 23 urtez azpiko K1 kategorian irabazi zuen, Uxue Arsuagak (S.D.Santiagotarrak) emakumezko junior K-1ean eta kadete K-1 mailan, bere taldekidea, Malen Juaristi. Beteranoen mailan Maite Etxabe (Itxas-Gain Zumaiako Urola Itsas-adarreko p.k.) izan zen azkarrena.

Argazkilaria J.M.Anatol

Kanoan, Roberto Rivasek (S.D.Santiagotarrak) denborarik azkarrena egin zuen, gizonezko seniorretan irabaziz, bere klubeko kidea den Pablo Muiñok Kadete C-1ean irabaziz. Emakumezko kadete C-1ean Ane Eileen Mesa (Barrika P.T.) izan zen garailea.

Hurrengo hitzordua martxoaren 13an izango da, Zumaian, Gipuzkoako Txapelketan.

20014

Email: Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.