Slalomeko Junior eta 23 urtez azpikoen Munduko Txapelketaren itxiera domina gehiagorik gabe

Pau Etxaniz (ATSS) eta Alex Goñreni (ATSS) K-1 gizonezkoen patruilaren zilarrezko dominaren ondoren, euskal palistek ez zuten beste dominarik lortu.

Haizea Seguraren (ATSS) bosgarren postua nabarmendu behar da K-1 emakumezko juniorretan. Eta hamaikagarren postua, Izar Garciaren (S.D.Santiagotarrak) finalaren atarian geratuz C-1 junior mailako emakumezkoetan. Oier Diaz 13. izan zen C-1 juniorretan eta Xuban Goikoetxea (ATSS) 15. gizon juniorretan.

Kayak Cross: 13º cuartos de final

Asteburu honetan, abuztuaren 31tik irailaren 3ra, Munduko Kopa jokatuko da Seu d "Urgellen, eta, ondoren, irailaren 20tik 24ra Londresen egingo den Munduko Txapelketari ekingo zaio. Bertan, Olinpiar Jokoetara joateko plazak egongo dira jokoan. Kayakeko lehen hamabost herrialdeak eta kanoako lehen hamabi herrialdeak izango dira plaza lortuko dutenak.