Itsas kayakeko Gipuzkoako txapelketa

Maiatzeko azken larunbatean Gipuzkoako Itsas Kayakeko Txapelketa ospatu zen Zumaian.
Parte-hartze handiarekin eta GPS, Trackers gailuak erabiltzeko berritasunarekin burutu zen proba.
Esteka honetan, parte-hartzaileen eta haien gailuen informazioa lor dezakezue:

Itxas-Gain Urola Itsas-adarreko P.K. etxekoek irabazi zuten, Pasaia Kayak 2005 K.K. bigarren eta Atletico San Sebastian hirugarren sailkatu zirelarik.
Banakako sailkapenean, Lander Rodriguezek (Pasaia kayak 2005 K.K.) irabazi zuen K-1 senior mailan, K-2,senior mailan Imanol Burguera eta Xabi Ruiz de Aretxabaleta (Donostia Kayak K.E.). 50+ betereano mailan, Iñigo Ibarrak (Barrika P.T.) irabazi zuen, Javier Lizancos (Itxas-Gain Urola Itsas-adarreko P.K.). izango zelarik Gipuzkoako txapeldun.Beterano 50 urtez azpiko mailan, lehen postua Jose Maria Villagarciarentzat (Itxas-Gain Urola Itsas-adarreko p.k.) izan zen. Emakumezkoetan, Maite Etxabek (Itxas-Gain Urola Itsas-adarreko p.k.) irabazi zuen.

20014

Email: Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.