Slalomeko jardunaldi bikoitza

Asteburu honetan slalom-eko jardunaldi bikoitza izan dugu. Alde batetik, Espainiako talde absolutuak Munduko Kopan parte hartu du Pragan, non Maialen Chourraut (ATSS) izan zen finalista bakarra, seigarren izanez. Finaleko postuetan beti, finalean, bi ukituk aldendu zuten domina eskuratzeko aukeratik.
Klara Olazabal (S.D.Santiagotarrak) 12. sailkatu zen finalerdian eta finalaren atarian geratu zen. Miren Lazkano (ATSS) +54 batek finalean sartzeko aukerarik gabe utzi zuen, 28 izanik finalerdietan.
Pau Etxaniz (ATSS) ere finalerako aukerarik gabe geratu zen, +54ko emaitzarekin finalerdietan. Ander Elosegi (S.D.Santiagotarrak) finalerdietara pasatzeko ateetan geratu zen, lehen eta bigarren kanporaketetan, postu bakar baten faltan. Eta Joan Crespok (S.D.Santiagotarrak) ere finalaurrekoetatik oso gertu bukatu zuen 43.
Extrem slalomean final-laurdenetara iritsi ziren, Joan Crespo eta Miren Lazkano, bakoitza bere mailan. Pau Etxaniz 19an izan zen.

Bestalde, San Miguelen jokatu zen, otsailean Bergaran, atzeratu behar izan zen Euskadiko kopako lehen proba.
Kluben araberako sailkapenean, Atletico San Sebastianek irabazi zuen, bigarren S.D.Santiagotarak eta hirugarren Beti Busti K.E.
Banakako txapelketan berriz, Haritz Azanza (S.D.Santiagotarrak) izan zen garailea K-1 junior mailan, senior mailan, Eneko Auzmendi (ATSS) izan zen azkarrena. Emakumezko Junior K-1 mailan Leire Goñi (ATSS) izan zen irabazlea. Emakumezko seniorretan Olatz Arregi (ATSS) izan zen azkarrena. Gizonezko seniorretan, C-1, Aitor Garmendiak (ATSS) egin zuen denborarik azkarrena. Emakumezko Junior mailako C-1 mailan Nora Lopez (ATSS) izan zen irabazlea. Seniorretan C-1ean, Marta Barba (ATSS). Kadeteen artean, K-1 eta C-1, Aitor Iriondo (S.D.Santiagotarrak) izan zen irabazlea, emakumezko kadeteen artean K-1 eta C-1, Haizea Segurak (ATSS) irabazi zuen.
Gizonezko beteranoetan Urko Zabaleta (S.D.Santiagotarrak) izan zen irabazlea.

Hurrengo jardunaldia munduko bigarren kopa izango da Alemanian. Bien bitartean, Cto. 26rako aurreikusitako Euskadi atzeratu egingo da.

20014

Email: Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.