Bikingo egunea muturreko baldintzak

Sekulako baldintza beroekin ospatu zen Bikingo Eguna Hondarribian, ICFren egutegiaren barruan. Bertan, surflariez gain, SUP palistak egon ziren.
Jardunaldi luze batean, lehiaketaz gain, azokaz, txikienentzako jarduerez, kirol egokituaz eta abarrez gozatu ahal izan zen.

Kirol arloan, kluben sailkapen nagusian, Itxas-Gain Zumaiako Urola Itsas-adarreko P.T nagusitu da, bigarren Pasaia Kayak 2005 K.K. eta hirugarren S.D.Santiagotarrak.

Banakako emaitzei dagokienez, gazte mailan Iker Lizasok (Pasaia kayak 2005 K.K.) lortu zuen lehen postua, senior mailan Oier Aizpurua (Itxas-Gain Zumaiako Urola Itsas-adarreko P.K.) izan zen azkarrena, K-2 seniorretan Eñaut Aizpurua eta Bibiano Olaizola bere klubeko kideak izan ziren irabazleak. OC2-n, Arroja K.K., Yon Mitxelena eta Fabien Maillard izan ziren irabazleak, beteranoei dagokienez, 40-44 urtetan, Fernando Gomez (P.Santander) izan zen garailea, 45-49 urtetan, Vicente Alvarez (C.D.Cisne), 50-54 urtetan, Jojse Mari Villagarcia (Itxas-Gain Zumaiako Urola Itsas-Adarreko P.K.) izan zen azkarrena, eta 5 eta 5.
Emakume seniorretan Maite Etxabe (Itxas-Gain Zumaiako Urola Itsas-Adarreko P.K.) izan zen irabazlea eta emakume beteranoetan, Cristina Iraeta (ATSS).
Tradizionaletan, Javier Arrastua (S.D.Santiagotarrak) izan zen irabazlea.

Goi mailako palistei dagokienez, junior mailan Unax Etxeberria (ATSS) izan zen irabazlea proba luze zein laburrean.
Senior mailan, proba luzean, Olivier Darrieumerlour (Les Marins de la Lune) izan zen irabazlea eta Artem Avramenko (Mansilla) proba teknikoan garailea.
Junior mailako emakumezkoetan, Elene Etxeberria (ATSS) izan zen irabazlea proba luze zein teknikoan.
Emakume seniorretan Melanie Fafenetre frantziarra (La Cigale Surf Club duy Pays Des) izan zen azkarrena.

20014

Email: Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.