Finalik ez Europako slalom txapelketan

Europako slalom txapelketa amaituta, Ander Elosegik (S.D.Santiagotarrak) domina bakarra lortu du, gizonezkoen kanoa patruilan. Gainerakoak, zorterik gabe, ezin izan dira finaletara iritsi.
Joan Crespo (S.D.Santiagotarrak) eta Klara Olazabal (S.D. Santiagotarrak) slalom extremeko final laurdenetan geratu ziren, 12. postuan. Klara Olazabal C-1 emakumezkoaren finalaurrekora iritsi zen, baina 50eko zigorrak finalera iristeko aukerarik gabe utzi zuen, 20. postuan. Joan Crespo ere kayak taldeko finalerdietan geratu zen 26. postuan. Klara Olazabalek posizio bera kayak proban eskuraturikoa, 26.
Miren Lazkano (ATSS) 22. izan zen emakume kanoan eta 34. extremean.
Olatz Arregik (ATSS) ere jokatu zuen extrema, 26. Postuan amaituz.