Españako Sprint Olinpikoko 1.go kopan emaitza bikainak

Trasonan jokaturiko hautatze frogen ostean, Españako Sprint Olinpikoko 1.go kopari eman zitzaion hasieran, euskal ordezkariek lan bikaina burutu eta guztira, urrezko domina bat, zilarrezko domina bat eta brontzezko lau domina eskuratu zituztelarik.

Imanol Burguera (Donostia Kayak K.E.) Españako txapeldun izan zen gizonezko beteranoetan, 35-39 urtetan, K-1 1000m-tan.

Begoña Lazkano (Donostia Kayak K.E.) bigarren izan zen K-1 500m-tan, oso lehia estuaren ondoren.

Podium-eko hirugarren postua, Aitor Gorrotxategi eta Telmo Fernandez-ek (S.D.Santiagotarrak) K-2 1000mtan eskuratu zuten. Zumaiako K-4 1000mtan, Iñigo Peña buruan zutela, Xabi Osa, Imanol Barruetabeña eta Unai Azkune-rekin batera eta Paracanoen, Higinio Riverok (Barrika P.T.) bi domina eskuratu zituen VL3 500 eta 200m-tan.

Gainera, finalista ugari izan ziren, Aitor Gorrotxategi eta Iñigo Peña  K-1 1000m-tan, Nerea Garcia (S.D.Santiagotarrak) eta Karite Eizmendi (Barrika P.T.) emakumezko junior K-1 500m tan, eta Irene Gana eta Karite Eizmendi emakumezko junior K-2 500m-tan.

Kluben sailkapenean, emakumezko juniorretan, Barrika P.T,-ak lehenengo hamarren artean sailkatzea lortu zuen, bederatzigarren izanik.

20014

Email: Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.